Fluffiga, mättande och helt otroligt goda pannkakor med chokladknappar! Pannkakorna påminner om amerikanska pannkakor men har sin bas på havremjöl istället för på vanligt vetemjöl. Jag åt mina tillsammans med agavesirap och det blev SÅ gott.
Min variant på den klassiska Amerikanska pannkakan hitta ni här!
Chocolate chip pannkakor
Ingredienser
- 2 dl havremjöl
- 0,5 dl majsmjöl
- 1 tsk vaniljsocker
- 0,5 tsk bikarbonat
- 0,5 tsk salt
- 4 dl filmjölk
- 2 ägg
- 1-2 dl chokladknappar
- Smör att steka i
Instruktioner
- Rör ihop alla torra ingredienser. Tillsätt filmjölk och ägg.
- Vänd tillsist ner chokladknapparna.
- Hetta upp en stekpanna och stek små pannkakor i smör på medelvärme.
- Toppa med färska bär och agavesirap!