Chocolate overnight oat

Overnight oat med smak av mycket choklad!

En mäktig och otroligt god overnight oat med smak av mycket choklad! Funkar utmärkt till både frukost och mellanmål. Jag har använt mig av mandelmjölk i receptet då den är lite sötare än vanlig mjölk, men vanlig mjölk funkar också fint.

Du gör den enkelt glutenfri igenom att använda dig av glutenfria havregryn.

Chocolate overnight oat

Skriv ut receptet
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 6 t
Total tid 6 t 10 minuter
Portioner 2 portioner

Ingredienser

  • 3 dl mandelmjölk
  • 8 färska och urkänade dadlar
  • 2 dl havregryn
  • 3 msk kakao
  • 2 msk chiafrön
  • 1,5 krm salt

Topping

  • Färska bär och mjölk

Varmt välkomna till Hälsobak! Melissa heter jag och jobbar som receptkreatör samt matfotograf. På ett enkelt smidigt och sätt hoppas jag på att kunna inspirera er till att baka med mer näring och mindre socker – utan pekpinnar och förbud.

Senaste

Keso omelett i ugn

Lakto-ovo-vegetarisk

Hallonpajkladdkaka

Glutenfri samt bakad med mindre socker!

Grötmuffins med choklad – & jordnötssmör

Grötmuffins som passar perfekt till mellanmål!

Kladdkaka med jordnötssmör

En glutenfri kladdkaka med mycket jordnötssmör!

Citronkaka med cream cheese

Glutenfri citronkaka bakad med mindre socker!

Brownie med jordnötssmörfrosting

Glutenfri brownie toppad med en riktigt god jordnötssmörfrosting!

Kesofrutti

Dessert & (eller) mellanmål på ynka 5 minuter!

Näringsrik silviakaka

Glutenfri samt bakad med mindre socker!

Havrerutor med mörk choklad

Busenkla havrerutor som bakar tar några minuter att slänga ihop!

Hallonmousse tårta

Glutenfri hallonmousse tårta bakad med mindre socker!

Populärt just nu

Morotskaka

Näringsrik morotskaka bakad med mindre socker!

Vanilj – & blåbärsmuffins

Perfekt till mellanmål!

Chokladpudding på chiafrön

Chiapudding som smakar chokladpudding!

Nyhetsbrev

Du kanske också gillar