Lakto-ovo-vegetarisk
En otroligt enkel och god omelett med keso som görs i ugnen. Kräver ungefär 5% ansträngning, hur smidigt? Jag valde att ha spenat, soltorkade tomater, färska tomater, rödlök och fetaost i min men detta går ju att variera i mängder. Vad tycker ni är godast?
Keso omelett i ugn
Ingredienser
Äggstanning
- 1,5 dl keso
- 4 stora ägg
- Salt & peppar efter smak
Fyllning
- Två nävar färsk spenat
- 1/2 rödlök
- Några coctailtomater
- 5 soltorkade tomater
- 75 gram fetaost
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
- Rör ihop alla ingredienser till äggstanningen. Ställ åt sidan.
- Fyll en liten mindre ugnsform med spenat, hackad rödlök, skivade tomater och fetaost.
- Häll över äggstanningen och ställ in omeletten i ugnen i cirka 20-25 minuter. Ät och njut!