Dessa muffinsfrallor passar perfekt till er som inte tycker om att kladda och som gärna äter glutenfritt. Frallorna bakas i muffinsformar vilket gör att man inte behöver ha lika mycket mjöl i och det i sin tur gör frallorna saftigare! Jag brukar ladda upp frysen med ett gäng muffinsfrallor och ta fram dom vid behov. Serveras med smör och mycket ost!
Mixa samman alla blöta ingredienser i en skål och blanda samman alla torra ingredienser i en annan skål. Rör sedan ihop alla ingredienser i en stor skål och låt smeten stå och svälla i 10 minuter.
Fördela smeten jämnt i en klädd muffinsplåt och grädda i mitten av ugnen i cirka 20-25 minuter. Låt svalna innan servering.
Varmt välkomna till Hälsobak! Melissa heter jag och jobbar som receptkreatör samt matfotograf. På ett enkelt smidigt och sätt hoppas jag på att kunna inspirera er till att baka med mer näring och mindre socker – utan pekpinnar och förbud.