Om mig

Varmt välkomna hit! Melissa heter jag, är 26 år gammal och det är jag som driver Hälsobak. Här hittar ni massvis med näringsrika recept, många bakade med mindre socker – utan pekpinnar och förbud.

Mitt enorma intresse för näringsrik mat tog egentligen fart när jag fick diagnosen IBS. Jag började sakta men säkert lägga om min kost och hittade nya, spännande sätt att baka på. Visste ni till exempel att man kan byta ut vetemjöl mot havre – & kokosmjöl i många bakverk? Det blir inte bara otroligt gott utan också snällt mot de magar som är lite extra känsliga.

Ni förstår, jag tror inte på strikta dieter eller liknande. Jag älskar att äta och baka näringsrikt men också att äta godis lite då och då. Jag tror starkt på att hälsa handlar om balans. Så det är väl egentligen det som Hälsobak handlar om – balans.

Nu hoppas jag på att kunna inspirera er till att både äta och baka med mer näring samt lite mindre socker. Det är otroligt enkelt och framförallt väldigt gott! Ni kommer att hitta goda vegetariska middagar, söta bakverk och smaskiga mellanmål som passar både stora och små.

Finns det något recept ni saknar eller har ni några andra önskemål? Då får ni mer än gärna kontakta mig!